AUTÓMENTÉS

Székesfehérváron és környékén vállaljuk személygépkocsik, terepjárók és kisteherautók mentését is. 

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

Gyors reakcióidővel a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínen vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

NON-STOP autómentést vállalunk, ezért 0-24 óráig hívhat minket a hét minden napján, ünnepnapokon is.

 

 

Kisteherautók, terepjárók, sportautók, és személygépkocsik mentését, szállítását is megoldjuk.

 

Cégünk a leggyorsabb és legolcsóbb megoldást nyújtja Önnek Székesfehérváron, és környékén.

 

HÍVJON MINKET MOST!

Tel.: +36-70-300-1300

 

Az autó meghibásodása sosem történik jókor, különösen, ha az autó épp használat közben, az autópályán, vagy akár csak egy közúton robban le. Ebben az esetben az egyetlen megoldás, ha autómentőt hív. Ha Önnek Székesfehérváron, Fejér-megyében, vagy környékén van szüksége autómentőre, hívjon minket bizalommal! Cégünk gyorsan, megbízhatóan és garantáltan professzionális felkészültséggel siet a segítségére a hét minden napján, 0-24 óráig.

 

Mit kell tudnunk kiszállás előtt?

 

Mindenekelőtt hogy hová kell menni pontosan az autóért, vagyis hol van a célhelyszín. Ismernünk kell a szállításra kijelölt autó tulajdonságait is (fokozottan érzékeny-e, hány kereke van, stb.)

Az információk ismeretében meghatározzuk a szállítási költséget, majd az Önnel való egyeztetést követően azonnal elindulunk a megbeszélt helyszínre. Nyugodt szívvel ránk bízhatja akár a legféltettebb járművét is! Biztos lehet benne, hogy biztonságban megérkezik oda, ahová szeretné eljuttatni.

Ha  éppen most vásárolta autóját, és az még nem rendelkezik a megfelelő papírokkal ahhoz, hogy részt vehessen a közúti közlekedésben, ne habozzon, hívjon minket. Ha korrekt, megbízható, tapasztatalt autószállító céget keres Székesfehérváron, akkor mi vagyunk az, akire számíthat! Hívjon minket 0-24 óráig bármikor, mi biztosan elérhetőek leszünk.

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelynek jó híre elégedett ügyfeleink és partnereink segítségével terjed.

 

Mi történik, ha megérkezünk a helyszínre?

 

A telefonos adategyeztetés során nagyon fontos, hogy pontosan határozza meg a helyszínt. Ha autópályán robbant le, akkor lehetőleg próbáljon meg GPS koordinátákat közölni (GPS készülék, vagy mobiltelefon segítségével). Ha ez nem megoldható, akkor is igyekezzen a lehető legpontosabban meghatározni, hogy hol tartózkodik.

Ügyeljen arra, hogy helyezze ki a megfelelő elakadásjelzőket, és az autó lámpáit is állítsa az ilyenkor kötelező üzemmódba. Bár a KRESZ ezt előírja, sokan mégis megfeledkeznek róla.

Kérjük, hogy kollégánkat még a telefonos egyeztetés során tájékoztassa a fennálló helyzettel kapcsolatban. Sokat segít nekünk, ha minél többet tudunk a meghibásodás okáról, mert a helyszínre ennek megfelelően érkezik ki az autómentő. Fontos információ például, ha autója futómű károsodást szenvedett, így azt nem lehet saját kerekein a trélerre juttatni.

Arról is tájékoztasson minket, hogy szükséges-e valamilyen helyszíni, a szállításhoz feltétlenül szükséges javítási munkát végezni (pl. egyes roncsolódott elemek látszólag lehetetlenné teszik majd a jármű megmozdítását).

Az autómentő a lehető leggyorsabban kiérkezik a helyszínre, ezt követően megállapítja a teendőket, majd szabályszerűen felhelyezzük, vagy vontatásba állítjuk a járművet. Ezután elszállítjuk az előre megbeszélt helyszínre.

A díjszabást az út hossza, a munkával eltöltött idő, illetve a feladat elvégzésének összetettsége határozza meg. Ennek megállapítása a legtöbb esetben már előre megtörténik, így Önnek nem kell attól tartania, hogy előre nem látható költségekkel, vagy előre nem kalkulált, plusz munkafeladatokkal jelentősen megnövekedik majd az autómentés díja.

Cégünk igyekszik a lehető legalacsonyabb árat biztosítani az Ön számára. Az autómentés Székesfehérvár környékén és a városban nem jelent problémát cégünknek, a sok éves tapasztalatunk és a szakmai felkészültségünk pedig garantálja a minőségi munkát.

 

Maximum 1 órán belül ezeken a településeken vállalunk autómentést:

Autómentés Aba

Autómentés Adony

Autómentés Alap

Autómentés Alcsútdoboz

Autómentés Alsószentiván

Autómentés Bodajk

Autómentés Bakonycsernye

Autómentés Mór

Autómentés Agárd

Autómentés Gárdony

Autómentés Csősz

Autómentés Veszprém

Autómentés Várpalota

Autómentés Siófok

Autómentés Csákvár

Autómentés Fehérvárcsurgó

Autómentés Tatabánya

Autómentés Tata

Autómentés Polgárdi

Autómentés Dunaújváros

Autómentés Tác

Autómentés Lovasberény

Autómentés Lepsény

Autómentés Kincsesbánya

Autómentés Magyaralmás

Autómentés Vereb

Autómentés Zirc